Σελίδες

Menu

26.6.17

Giveaway: Ένα συννεφάκι για όνειρα γλυκά!!!




Αυτή τη φορά, είμαστε εδώ με ένα γλυκό διαγωνισμό! 

Το Missfreemommy σε συνεργασία με το Sleepy Pillow  χαρίζουν αυτό το πανέμορφο συννεφάκι σε οποιοδήποτε σχέδιο με το αρχικό του ονόματος τους παιδιού σας!!! Δεν είναι υπέροχο;;; Εμείς το λατρέψαμε από την πρώτη στιγμή!

Πίσω από αυτές τις μοναδικές χειροποίητες δημιουργίες είναι η Αρετή, ένας ταλαντούχος άνθρωπος που έκανε το χόμπι της πλέον επάγγελμα και έτυχε να την γνωρίσω μέσω του Instagram.



Πέρα από τις δημιουργίες της όμως θα ήθελα να σας παρουσιάσω και λίγα ακόμα στοιχεία για την ίδια. 


Λίγα λόγια για την Αρετή  Καραγεώργου!

Η Αρετή λοιπόν, είναι μια 39χρονη μαμά δύο παιδιών με καταγωγή από την Λαμία. Έχει σπουδάσει Τοπογράφος Μηχανικός στην Αθήνα όπου κατοικεί πλέον μόνιμα. 
Μετά τις εγκυμοσύνες και τις γέννες των παιδιών της και εξαιτίας της κρίσης σταμάτησε να εργάζεται. 
Μεγαλώνοντας λοιπόν τα παιδιά της και πηγαίνοντας σχολείο ήθελε να βρει κάτι δημιουργικό για να απασχολείται και τότε θυμήθηκε την ραπτομηχανή που της είχε χαρίσει η μαμά της. 
Την αξιοποίησε ράβοντας αυτά τα όμορφα συννεφάκια και όχι μόνο!  Ξεκίνησε δειλά δειλά  να ράβει δωράκια για τους φίλους της κόρης της, τα οποία αγαπήθηκαν πολύ από τα ίδια αλλά και τις μαμάδες τους. 
Έτσι, αποφάσισε πριν λίγους μήνες να ανοίξει και την σελίδα της στο facebook κάνοντας το επαγγελματικά πλέον.  
Αυτά που προτιμώνται περισσότερο από τις δημιουργίες της είναι τα συννεφάκια και οι κορώνες. Τα υφάσματα είναι κυρίως βαμβακερά και το γέμισμα υποαλλεργικό και ειδικό για μαξιλάρια. Μπορούν να πλυθούν στο πλυντήριο ( σε απαλό πρόγραμμα ) αλλά η ίδια προτείνει στο χέρι.

Το όνομα ( sleepy pillow ) προήλθε από το πρώτο μαξιλαράκι που έφτιαξε η Αρετή, το οποίο είχε κλειστά μάτια σαν να κοιμάται… από εκεί λοιπόν εμπνεύστηκε το όνομα!
Της αρέσει πολύ αυτό που κάνει και το θεωρεί δημιουργικό. Ευελπιστεί να αγαπηθεί το ίδιο.

Αν θέλετε να δείτε περισσότερες χειροποίητες  δημιουργίες τις Αρετής μπορείτε να επισκεφτείτε την σελίδα της στο facebook  αλλά και στο instagram .

Δεν αποτελεί διαφήμιση το παραπάνω κείμενο απλά μου αρέσει να γνωρίζω ανθρώπους με ταλέντο και όρεξη για δημιουργία. Να αγαπούν αυτό που κάνουν και να το εξελίσσουν… και φυσικά να μοιράζομαι μαζί σας οτιδήποτε θεωρώ ενδιαφέρον και είναι κοντά  στη φιλοσοφία μου!

Όροι του διαγωνισμού:

 Ο διαγωνισμός διεξάγετε μέσω Facebook.

Εσείς , τα μόνα που έχετε να κάνετε είναι τα εξής:

  1. Κάντε Like στη σελίδα του Missfreemommy στο Facebook που θα βρείτε εδώ.
  2. Κάντε Like στη σελίδα Sleepy pillow που θα βρείτε εδώ.
  3. Κάντε Δημόσια Κοινοποίηση ( Share ) της φωτογραφίας του διαγωνισμού που θα βρείτε εδώ.
  4. Κάντε tag στα σχόλια έναν ή και περισσότερους φίλους σας.
  5. Προαιρετικά, μπορείτε να με ακολουθήσετε στο Instagram εδώ.

ΌΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ :
      1.       Ο διαγωνισμός θα λήξει την Παρασκευή 07/07/17 τα μεσάνυχτα
      2.       Δεκτές γίνονται οι συμμετοχές μόνο από Ελλάδα.
      3.       Μπορείτε να δηλώσετε μόνο μια συμμετοχή ανά προφίλ Facebook
      4.       Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν sleepy pillow
      5.       Ο/Η τυχερός/ή του διαγωνισμού θα ανακοινωθεί μέσω της σελίδας του Missfreemommy στο Facebook και θα επικοινωνήσω μαζί του μέσω μηνύματος για να μου στείλει μια ταχυδρομική διεύθυνση για την αποστολή του δώρου! Σε περίπτωση που δεν απαντήσει σε διάστημα 3 ημερών, η κλήρωση θα επαναληφθεί!
      6.       Εάν θέλετε μπορείτε να αφήσετε σχόλιο κάτω από αυτή την ανάρτηση αλλά δεν συνιστά συμμετοχή στην κλήρωση. Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου αφήνοντας μου ένα σχόλιο ή μέσω mail.

Καλή επιτυχία σε όλους!!!



Σας φιλώ!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogging tips