Σελίδες

Menu

6.1.17

Love reading : Χριστουγεννιάτικα βιβλία !!!


  Μιας και αγαπάμε το διάβασμα και μας αρέσουν τα βιβλία θα'θελα η πρώτη ανάρτηση του χρόνου να είναι σχετική.
Μπορεί τα Χριστούγεννα και οι γιορτές να έχουν περάσει όμως εγώ θα σας δείξω κάποια από τα βιβλία που μας κρατούσαν συντροφιά όλη την περίοδο των γιορτών (και όχι μόνο).
  Το πρώτο βιβλίο είναι το ''Παραμονή Χριστουγέννων'' του Κλέμεντ Κ.Μουρ από τις εκδόσεις Μίνωας. Ένα βιβλίο που λατρέψαμε από την πρώτη στιγμή, τόσο για την ιστορία, η οποία παρουσιάζεται με ένα ποιητικό τρόπο (ο Τζώρτζης το ξέρει απ έξω, από τις τόσες φορές που μου ζήτησε να το διαβάσουμε) όσο και για την εικονογράφηση !!!
Μια κλασική και αγαπημένη ιστορία που με τρόπο μαγικό φέρνει στη ζωή των παιδιών τη χαρά των Χριστουγέννων μέσα από την υπέροχη εικονογράφηση του Ερίκ Πουιμπαρέ.






  Το δεύτερο επίσης αγαπημένο βιβλίο είναι ''Η Θεία Γέννηση'' από τις εκδόσεις Ψυχογιός.
Επίσης και αυτό το βιβλίο μας άρεσε πολύ μιας και η ιστορία παρουσιάζεται με απλά λόγια αλλά εξίσου πολύ ωραία εικονογράφηση !!!





  Ένα ακόμη βιβλίο το οποίο προστέθηκε στη βιβλιοθήκη μας είναι '' Τα Χριστούγεννα του λύκου Ζαχαρία''  από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος.
Ένα πολύ γλυκό βιβλίο που μιλάει για τη φιλιά και τη μαγεία των Χριστουγέννων! Οφείλω να ομολογήσω πως ο λύκος ο Ζαχαρίας μας κέρδισε!




Λίγα λόγια για το βιβλίο: Στον λύκο Ζαχαρία δεν αρέσουν καθόλου τα Χριστούγεννα! Τριγυρίζει μουτρωμένος ψάχνοντας παρέα για να παίξει χιονοπόλεμο. Όλοι όμως είναι απασχολημένοι με τις προετοιμασίες των γιορτών. Ευτυχώς, οι φίλοι του θα τον βοηθήσουν να μπει και αυτός στο γιορτινό κλίμα. Φυσικά, στο τέλος τον περιμένει μια υπέροχη έκπληξη!

  Τα δύο τελευταία βιβλία είναι από τις εκδόσεις susaeta. Το ένα είναι το ''Το εργαστήρι του Άη Βασίλη'' και το άλλο ''Μια μέρα με τον Άη Βασίλη'' . Δύο όμορφα βιβλιαράκια από χοντρό χαρτόνι αλλά για πιο μικρά παιδάκια μιας και εμείς έχουμε ξεφύγει από αυτή τη φάση των βιβλίων! Απλά τα είχα δει σε μεγάλο πολυκατάστημα, μου άρεσαν και τα πήρα!!!





  Και η πρώτη ανάρτηση θα κλείσει με πολλές χαρούμενες ευχές για υγεία, αγάπη και πολλά πολλά χαμόγελα!!! Χρόνια πολλά σε όλους!!!

  Σας φιλώ!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogging tips