Σελίδες

Menu

4.4.16

Τα πρώτα μας βιβλία


  Ήρθε η ώρα να παρουσιάσω και εγώ τα πρώτα βιβλία του Τζώρτζη!

  Ξεκινήσαμε για αρχή με ένα μαλακό βιβλιαράκι  ‘’ζωηρά μωράκια’’  (εκδόσεις Σαββάλας) χαρακτηρίζει απόλυτα το Τζώρτζη γιατί από την πρώτη στιγμή επέβαλε τον χαρακτήρα του ζωηρός και περίεργος για εξερεύνηση !!! Βέβαια στην αρχή απλά  έπαιζε μαζί του. 


   
   Το επόμενο που του πήραμε λέγεται ‘’Οι  πρώτες μου 100 λέξεις ‘’  (από τις εκδόσεις ψυχογιός) ένα ωραίο βίβλιο από ανθεκτικό υλίκο , γεμάτο λέξεις και πολύχρωμες εικόνες . Βοηθάει το παιδί να μάθει  εύκολα τις πρώτες του λέξεις.



  Τα υπόλοιπα τρία είναι από την σειρά ‘’Ψάξε να βρείς!’’  της  Jannie Ho (εκδόσεις  Ίκαρος). Μικρά ωραία βιβλία από χοντρό χαρτόνι που κρύβουν εκπλήξεις ! Εμείς αυτά που έχουμε είναι :
 ‘’ Ο Τζου  Τζούκι ψάχνει τη μαμά του! ‘’

  ‘’ Η Μπου Μπούκι έχασε τον αρκούδο της! ‘’


 ‘’ Ο Κούκου Βάου κάνει αποκριάτικο πάρτι! ‘’


   Θέλω να πάρω και τα άλλα δύο τις σειράς αλλά όπου κοιτάζω έχουν εξαντληθεί, που θα πάει όμως κάποια στιγμή θα τα βρω. Αρέσουν πολύ στον Τζώρτζη, κάθε φορά που του λέω: πάμε να διαβάσουμε ένα παραμύθι; Φεύγει τρέχοντας στην κυριολεξία,  πάει στην βιβλιοθήκη παίρνει αυτό που θέλει καθόμαστε στο χαλί και μου το δίνει να του το διαβάσω. Στο τέλος βέβαια τα ξεφυλλίζει και μόνος του. Και  η ανταμοιβή μου είναι πάντα ένα φιλί και μια αγκαλιά!!!

   

Οι δικές σας βιβλιοπροτάσεις ποιες είναι; Θα χαρώ πολύ να μάθω!!!

Σας φιλώ!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogging tips